Vadon Egyesület

A VADON Egyesület 2012 őszén alakult azzal a céllal, hogy természeti értékekre alapozott projekteket tervezzen és valósítson meg.
 
Kovászna megye és Székelyföld olyan természeti értékekkel rendelkezik, amelyeknek jó és okos felhasználása komolyan hozzájárulhat a térség megismertetéséhez és gazdasági fejlesztéséhez.

 

A tiszta levegő, a tiszta vizek, a vadban gazdag erdők, ezernyi gyógyvízforrás, a csillagos égbolt, a virágos rétek, a székely ember vendégszeretete, otthonának melege, a többszáz éves kultúra mind olyan érték, amelyekkel egyre kevesebben büszkélkedhetnek és amelyekre jövőt érdemes építeni.

 

Az egyesület elnöke Magyarósi Imola-Piroska, ügyvezető igazgatója Demeter János. Munkatársaink: Bajkó László, Biró Rózsa, Csibi-Duka István, Dobricza Gyöngyvér-Imola, Farkas Ottó, Ferencz Boglárka, Keresztély Kamilla, Kiss Ernő-Kund, Nagy Eszter, Nagy Zsolt, Török Enikő-Mária, és Vitályos Péter.

 

A mi dolgunk, hogy segítsünk megismerni ezt a gazdag történelemmel, kultúrával és természeti értékekkel rendelkező térséget – Székelyföldet.

 

Reméljük sikerül Önt is becsábítani a székelyföldi “Vadon”-ba