Asociația Vadon

Asociația VADON (”Sălbăticie”) a luat ființă în toamna anului 2012 cu scopul de a concepe și implementa proiecte bazate pe valori naturale.

Județul Covasna și Ținutul Secuiesc sunt extrem de bogate în valori naturale, iar folosirea inteligentă a acestora poate contribui semnificativ la popularizarea și dezvoltarea economică a regiunii.
 
Aerul curat, apa cristalină, pădurile bogate, animalele sălbatice, miile de izvoare de apă minerală, cerul înstelat, pajiștile înflorite, ospitalitatea secuilor, atmosfera caldă din casele de aici, cultura multiseculară - toate sunt valori întâlnite din în ce mai rar și pe care merită să construim viitorul.
 
Președintele asociației este Sztakics Éva Judit, vicerimarul orașului Sfântu Gheorghe, iar directorul executiv este Demeter János. Colegii: Babos Attila, Biró Rózsa, Ferencz Boglárka, Petrass Katalin, Török Enikő și Vinkler Tivadar.
 
Misiunea noastră este să vă ajutăm să cunoașteți mai bine această regiune bogată în valori istorice, culturale și naturale - Ținutul Secuiesc.
 
Sperăm că vom reuși să vă atragem și pe Dumneavoastră în ”sălbăticia” Ținutului Secuiesc!

Instituții fondatoare