Asociația Vadon

Asociația VADON (”Sălbăticie”) a luat ființă în toamna anului 2012 cu scopul de a concepe și implementa proiecte bazate pe valori naturale.

Județul Covasna și Ținutul Secuiesc sunt extrem de bogate în valori naturale, iar folosirea inteligentă a acestora poate contribui semnificativ la popularizarea și dezvoltarea economică a regiunii.
 
Aerul curat, apa cristalină, pădurile bogate, animalele sălbatice, miile de izvoare de apă minerală, cerul înstelat, pajiștile înflorite, ospitalitatea secuilor, atmosfera caldă din casele de aici, cultura multiseculară - toate sunt valori întâlnite din în ce mai rar și pe care merită să construim viitorul.
 
Președintele asociației este Magyarósi Imola-Piroska, iar directorul executiv este Demeter János. Colegii: Bajkó László, Biró Rózsa, Csibi-Duka István, Dobricza Gyöngyvér-Imola, Farkas Ottó, Ferencz Boglárka, Keresztély Kamilla, Kiss Ernő-Kund, Nagy Eszter, Nagy Zsolt, Török Enikő-Mária, și Vitályos Péter.
 
Misiunea noastră este să vă ajutăm să cunoașteți mai bine această regiune bogată în valori istorice, culturale și naturale - Ținutul Secuiesc.
 
Sperăm că vom reuși să vă atragem și pe Dumneavoastră în ”sălbăticia” Ținutului Secuiesc!
Instituții fondatoare
Payments by Netopia
Termeni si conditii
Livrare
Politica retur
Politică de Confidențialitate - GDPR

ASOCIAŢIA VADON
CUI: RO30975376
Adresa: 520003, Sfântu Gheorghe
Str. Gróf Mikó Imre, nr. 11
jud. Covasna, România
Telefon:+40 0720 000 707
E-mail: vadon@vadon.ro